Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Tinca Babyskydd Inkl. Bas, Essential Red

Fri frakt
Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
3 221 kr
Bevaka produkt

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Maxi-Cosi Tinca är ett babyskydd i lättviktsdesign som ser till att ditt barn sitter säkert under hela bilturen. Det installeras enkelt med bilens säkerhetsbälte eller med hjälp av en Familyfix 2 ISOfix-bas (säljs separat). Spädbarnsinlägg med extra vaddering vid huvudstödet ger utökat stöd och komfort.

Babyskyddet är även utrustat med ett integrerat sidoskyddssystem som ger optimal säkerhet vid eventuell sidokollision.

- Passar till barn mellan 0–12 månader (upp till 12 kg)
- Extra stor och integrerad solsufflett med UV-skydd
- Avtagbar klädsel som kan maskintvättas
- Click & Go-system
- Trepunktssele
- Lätt att bära till och från bilen/vagnen

Family Fix 2 från Maxi-Cosi är en smidig och enkel bilstolsbas. Basen passar för barnstolar för både spädbarn och småbarn och gör det möjligt för barnet att åka bakvänt från födseln upp till ungefär 4 års ålder. För ökat skydd av ditt lilla barns huvud och nacke rekommenderar experterna att barnet färdas bakåtvänt tills det blir ungefär 105 cm (cirka 4 år).

Bilstolsbasen har ISOFIX-fästen för enkel montering med ett klick. Visuella indikatorer på basenheten bekräftar när din Maxi-Cosi barnstol är korrekt fäst och du är klar att åka. Så snart den installerats kan du lämna FamilyFix2 i bilen, och enbart klicka ur bilbarnstolen när du vill förflytta den.

Vid registrering av produkten inom 3 månader från inköpsdatum erbjuder Maxi-Cosi sina kunder livslängdsgaranti. En garanti för utmärkt skydd under hela livslängden. Registrering sker via Maxi-cosi.se

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 906279

Kundbilder