1 top banner.jpg

 

Jenny driver bloggen MorsanJ där hon delar med sig av de bästa barn-& familjerelaterade tipsen. Hon tipsar om alltifrån nya produkter, roliga barnaktiviteter, mammatips till barnvänliga recept. Nedan har hon skrivit en recension av resevagnen Moweo Metro.

Recension av resevagn Moweo Metro

2.jpg

Inför den här sommaren lät Jollyroom oss testa en ny resevagn till den här glada tjejen så nu tänkte jag bjuda er på en recension av Moweo Metro. Recensionen är som vanligt alltid helt ärlig så läs och ta in :)

3.jpg

Den här vagnen har faktiskt allt jag någonsin har velat ha på en resevagn. Fullt liggläge, extra lång sufflett som skyddar för solen, inkluderande mugghållare, bra förvaring, täckta hjul, lätt i vikten (8 kg) och en justerbar bygel. Att den är lättstyrd på grund av sina svängbara framhjul behöver jag väl inte ens säga, för det har väl alla bra vagnar nu för tiden?

4.jpg

5.jpg

Sulkyn har som sagt många extra finesser men det jag gillar allra bäst är de täckta hjulen! Det är nåt vi har haft problem med på tidigare resevagnar eftersom vi ofta drar vagnen på sandstränder. Jag har faktiskt inte hittat nåt jag inte gillar med den här. För att sammanfatta den här resevagnen med tre ord smidig, stabil och smart.

6.jpg

test-side_line-morsanj

LÄS ANDRA PRODUKTTESTER

Test av North 13.5 Jogger
Test av Sangenic Blöjhink
Test av ERGObaby Bärsele 360
Test av Fisher-Price Ready-Set-Go Garage
Test av Beemoo Duovagn
T
est av UBBI Blöjhink
T
est av Baby Jogger City Select
T
est av BeSafe Izi Go x1

JOLLYROOM'S BLOGGVÄNNER 

MOWEO METRO

Moweo-Metro-black-and-white

Se fler paraplysulkys

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen