lindabloml_bloggare_topp

 

Linda bor i Karlstad med sin man, dotter Selma och två chihuahua-flickor. Hon driver Värmlands mest lästa blogg, där man får ta del av hon hennes vardag som kreativ fotoälskande bak-tjej. Nedan har hon gjort en recension av Sangenic Blöjhink.

Recension: Sangenic Blöjhink 

Sangenic-blojhink-1

Sangenic-blojhink-2

Sangenic-blojhink-3

Sangenic-blojhink-4

"Sangenic Blöjhink Standard (HygienPlus+) är den enda blöjhinken som försluter och förpackar varje enskild blöja. På ett enkelt sätt snurrar man lätt in de använda blöjorna en och en i en speciell plastfolie. När kassetten med plastfilm är slut, sätter man med ett enkelt handgrepp i en ny. 47 x 30 cm. Helt lukt-och kladdfri. Hinken rymmer ca 28 st blöjor." - Jollyroom

FÖRDELAR
Det doftar inte blöjor för fem öre i vårt badrum! Den är enkel att använda och jag gillar att man liksom försluter varje blöja för sig. Tycker det får plats många blöjor i hinken innan den blir full och det är sedan enkelt att tömma den. Men framförallt det förstnämnda - ingen blöjdoft!

NACKDELAR
Jag saknar en pedal, vilket skulle det göra lite lättare att öppna locket på bjöjhinken och man därmed slipper böja sig när man slänger ned blöjan. Eftersom man ändå måste böja sig för att "stänga inne" blöjorna för sig, genom att snurra på den grå ringen med pilar, så gör det egentligen inte så mycket. Men det hade varit skönt att slippa huka sig ibland. Fördelarna överväger detta stort och egentligen är det nog bara latmasken i mig som talar här, hihi.

Allt som allt är jag alltså otroligt nöjd med denna blöjhink och vill man inte använda påsarna som hör till, så kan man enkelt slänga ned en vanlig plastpåse där i också. Lite av effekten försvinner då, men vi har provat det med och det funkar fint! Blöjhinken är här för att stanna och inget vi kommer att byta ut : )

test-side_line-linda-blom

LÄS ANDRA PRODUKTTESTER

Test av ERGObaby Bärsele 360
Test av Moweo Metro
Test av North 13.5 Jogger
Test av Fisher-Price Ready-Set-Go Garage
Test av Beemoo Duovagn
T
est av UBBI Blöjhink
T
est av BeSafe Izi Go x1
T
est av Baby Jogger City Select

JOLLYROOM'S BLOGGVÄNNER

SANGENIC BLÖJHINK

Sangenic-blojhinkSangenic-blojhink-refill

Se fler blöjhinkar

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen