Aktivitetsleksaker från Bloomingville

Här finner du stimulerande och utvecklande aktivitetsleksaker till din baby. Aktivitetsleksaker har länge varit några av babyns favoriter då de extremt roliga samtidigt som de aktiviterar barnen på smarta sätt. Välj mellan ett stort sortiment av underbara aktivitetsleksaker från varumärken som PlayGro, Fippla, Woodlii och Kidz Delight!

Bloomingville skapar stilren och harmonisk inredning till barnrummet. På Jollyroom har vi ett stort utbud av deras kuddar, porslin och tavlor. Bloomingville är ett danskt varumärke som prickar in trender och skapar harmoniska och vackra produkter. Kollektionerna består av dova, härliga färger med inslag av ljust trä. Det är ett populärt märke som syns allt mer i media. Hos Jollyroom har vi ett utvalt sortiment av Bloomingville för att just du ska kunna skapa ett lekfullt och personligt barnrum. 

Lek och lär när det är som bäst

Smarta aktivitetsleksaker är leksaker som ditt barn kommer ha många roliga stunder med. Aktivitetsleksaker är utformade för att på olika sätt stimulera ditt barns sinne och att utveckla deras hörsel, syn eller rörelse. Vissa av våra produkter tränar även upp barnens finmotorik och ser på olika sätt till att de aktiverar sig.                                             


Mängder av roliga aktivitetsleksaker för barn

På Jollyroom har vi ett stort sortiment av aktivitetsleksaker som passar alla barn. Här finner du pedagogiska leksaker som både roar och stimulerar lärandet hos ditt barn. Leksaker finns i en massa fina färger, med rolig design och smarta funktioner. Hos oss hittar du allt ifrån bultbrädor, roliga gripleksaker, leksakståg, bitringar, skallror, lära-gå-vagnar, dragleksaker, klossar och en massa annat roligt. Du finner också utvecklande speldosor och plocklådor som ditt barn kommer ha många roliga stunder med. Vi har aktivitetsleksaker från kända varumärken som Bloomingville, BRIO, Jabadabado, Kids Concept, Sebra, Micki och Woodlii.
 

Alltid öppet köp i ett helt år

När du handlar av oss på Jollyroom har du alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i 365 dagar. Skulle du inte bli nöjd med ditt köp, kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka varan.

Välkommen!