4 träffar

Radiostyrda bilar för barn som älskar action

Det är väl inte direkt någon nyhet att barn älskar radiostyrda bilar. Många av er föräldrar hade kanske en radiostyrd bil själva när ni var små – och kommer säkert ihåg hur otroligt roligt det var! Nuförtiden har det ju dessutom blivit vanligt med radiostyrda helikoptrar, båtar och inte minst drönare – det är en leksak som både barn och vuxna tycks ha mycket roligt med!

Stort utbud av radiostyrda bilar hos Jollyroom

Hos oss hittar du naturligtvis ett stort urval av fjärrstyrda bilar, helikoptrar, båtar, flyglan och drönare. Vi har bilar i alla möjliga designer till barn i alla åldrar och de kommer från bra varumärken som Syma, 2Fast2Fun och Silverlt, bara för att nämna några få!

Eftersom vi trots allt är störst i Norden när det gäller varor till barn och baby har vi självklart också alla möjliga andra roliga och moderna leksaker till barnen. Elbilar till exempel, både med och utan fjärrkontroll till föräldrarna, har vi massvis av, såväl som analoga trampbilar och gåbilar för den som är lite mer traditionellt lagd!

Oavsett vad du väljer är det värt att komma ihåg vår prisgaranti. När du får hem den radiostyrda bilen kan du vara helt säker på att du har fått den till nätets bästa pris!

Happy shopping!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen