britax-bak.jpg

 

Britax Bilbarnstolar

Bakåtvänt är rätt

 

VARFÖR SKA BARN ÅKA BAKÅTVÄNT?
Barnen är det absolut viktigaste i våra liv och argumenten är många till varför vi ska välja bakåtvänt. Den vanligaste typ av bilolycka som sker idag är frontalkrock och där har bakåtvända bilbarnstolar visat sig ge bästa möjliga skydd för barnet. Om en frontalkrock uppstår omfördelar en bakåtvänd bilbarnstol krockkraften jämnt över de starkaste delarna på barnets kropp och ger på så sätt de absolut bästa förutsättningarna. Detta är ett erkänt argument i Skandinavium och styrks av säkerhetsorganisationer såsom NTF.

 

logo.jpg

 

BRITAX BILSTOLAR- PLUS-TEST GODKÄNT
Britax produkter är godkända i det krävande plustestet för huvud- och nackskydd vid frontalkrock. Sedan 2009 har endast 9 stycken bilstolar blivit godkända, däribland Britax Max-Fix II, Hi-Way II och Max-Way.

 

VILKA ALTERNATIV FÖR BARNFAMILJEN ERBJUDER BRITAX?
Britax anser att barnfamiljen alltid ska kunna resa utan oro och erbjuder därav ett brett sortiment som täcker hela familjens behov. Nedan ser du deras olika modellerna av bakåtvänt.

Bakåtvänt upp till 18 kg

 

maxfix.jpg

Britax Max-Fix II

Max-Fix II är lätt att montera med ISOfix-systemet, som gör Max-Fix II till Britax hittills säkraste bilbarnstol med 0+/1 bakåtvänt säte. Den är dessutom lättare i vikt än de flesta andra modeller.

dualfix.jpg

Britax Dualfix

Britax Dualfix har alla säkerhetsfunktioner som man kan förvänta sig, så som ISOfix och 5-punktssele. Den bakåtvända bilbarnstol går att rotera 360° vilket förenklar momentet att sätta barnet i bilbarnstolen.

 

Bakåtvänt upp till 25 kg

 

maxway.jpg

Britax Max-Way

Max-Way är Britax's hittills mest bekväma bakåtvända bilbarnstol med hög säkerhetsnivå. Nytt med Max-Way är det inbyggda huvudstödet, en något längre längd på stolens rygg, ny design på stödben och annorlunda fastsättning av förankringsremmar. Den smarta utformningen gör att du smidig kan luta ryggstödet.

hiway.jpg

Britax Hi-Way II

Storsäljaren Britax Hi-Way är en bakåtvänd bilbarnstol som är utformad för extra komfort med stort benutrymme och hög säkerhet, med en vikt på endast 9 kg. Bilbarnstolen är utrustad med flera bekvämligheter för både barn och förälder, som t.ex. unika lock-off-klämmor, tvättbar klädsel, bekväma axelmuddar och justerbara grenband.

multitech.jpg

Britax Multi-Tech II

Multi-Tech II är nummer ett inom den nya generationens kombistolar. Den flexibla bilstolen har vadderade sidovingar för bästa sidokrockskydd, 5-punktsbälte och stödben med inbyggd indikator som slår om till grönt när stolen står stabilt. Bilstolen är vändbar; den kan brukas både bakåtvänd och framåtvänd vilket innebär en längre användningstid.

twoway.jpg

Britax Two-Way

Britax Two-Way är en bilbarnstol med generösa innermått som ger denna kombistol en lång användningstid, från ca. 6 månader upp till 6 år. Two-Way är vändbar och kan användas både bak- och framåtvänd. En justerbar klack möjliggör olika vilolägen. Bilstolen är enkel att montera och ditt barn färdas med bra säkerhet i bilen.

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen