• Britax-header-1920x700_SMILE III.jpg
 • Går du i tankarna att köpa en barnvagn? Då har du hamnat helt rätt!  


  SMILE 3 är en testvinnande duovagn som kan användas upp till 4 års ålder och har alla de funktioner som man bara älskar;
  vändbar sittdel, smidig hopfällning och härligt gung för en skön åktur. Dessutom är det enkelt att växla mellan
  liggdel, sittdel och babyskydd. Så valet är lätt, starta varje dag med en SMILE!

  Se alla Smile 3 vagnar & paket här >
 • Flerfaldig testvinnare!

  SMILE 3 är baserad på omåttligt populära SMILE 2. Precis som sin föregångare är SMILE 3 en flerfaldig testvinnare hos Bäst-i-Test.se, 2019, 2020 och 2021 har barnvagnen blivit utsedd till den bästa duovagnen. Några av anledningarna är för att SMILE 3 är utrustad med en lång sufflett, stor varukorg och med riktigt härlig körkänsla! Så för 6:e året i rad har en SMILE-vagn blivit utsedd till testvinnare av den oberoende konsumenttest-sajeten. I motiveringen till ett av testerna kan man bland annat läsa:
   

  ”Har man kört Britax Smile 2 kommer man direkt känna igen sig i Smile 3 – men också snabbt inse att allt har blivit lite bättre. Om det är någon duovagn som kan ta över efter omåttligt populära Smile 2 så är det utan tvekan Britax Smile 3.”

 • Britax_Smile_1_Ny.png

 • Smidigt att rulla - överallt

  Oavsett om du använder SMILE 3 på landet eller i stan så tar du dig smidigt fram. Vagnen har en avancerad fjädring och lufthjul av premium-kvalitet så att åkturen blir behaglig på alla typer av underlag. Låt ditt barn upptäcka världen med SMILE 3 vart du än befinner dig.

  En smidig och kompakt barnvagn

  SMILE 3 är endast 57 cm bred. Det innebär att du smidigt kan ta dig fram även på de platser där det är trångt. Barnvagnen är dessutom lätt att fälla ihop och tar inte mycket plats, vilket gör att SMILE 3 är enkel att transportera oavsett vilken bil du har.

 • Britax_Smile_2_Ny.png

 • Hållbar säkerhet

  GREEN SENSE klädslarna är gjorda av 100% återvunnen polyester. Denna innovativa serie med bilbarnstolar och barnvagnar ger nytt liv åt plastavfall. GREEN SENSE finns i två färger: Atlantic Green – en djup, sofistikerad, blågrön färg och Fossil Grey – en elegant, mörk träkolsnyans.

  Flera otroliga färger 

  Ibland är det inte enkelt att välja färg, speciellt när det finns så många underbara färger! Till fantastiska SMILE 3 kan du välja bland färgerna Space Black, Pure Beige, Indigo Blue, Midnight Grey och Frost Grey.

 • Britax_Smile_3_Ny.gif

 • 3 års garanti

  För Britax Römer är det viktigt med säkerhet, kvalitet och komfort. För att du ska ha en sak mindre att fundera på erbjuds 3 års garanti (36 månader) vid köp av en ny SMILE 3 barnvagn (med och utan liggdel). Så att du känner dig trygg med ditt val av en SMILE 3. Hur bra är inte det?

 • Britax_Smile_4_Ny.png