Fri frakt
SteelSeries Apex M750 TKL Gaming Tangentbord
SteelSeries Apex M750 TKL Gaming Tangentbord
SteelSeries Apex M750 TKL Gaming Tangentbord
SteelSeries Apex M750 TKL Gaming Tangentbord

SteelSeries Apex M750 TKL Gaming Tangentbord

Alltid lågt pris!
1 399 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

SteelSeries tangentbord Apex M750 TKL är ett kompakt tangentbord för gamers utan numeriskt tangentbord. Med e-sportsfokus vid framtagandet är det här tangentbordet perfekt för gamers!

Tangentbordet är tillverkad i snygg design av modernt och enkelt snitt i kompakt form. Turneringsstorleken möjliggör en större musmattsyta för spelare som spelar med låg CPI. Med QX2 mekaniska switchar har ditt barn en aktiveringspunkt på tangenterna på bara 45 g för låg responstid. Med full N-Key Roll Over och full anti-ghosting behöver ditt barn inte heller oroa sig över att snabba knapptryck ska förstöra hens spelande. Tangentbordet läser in alla knappar separat vilket innebär att alla knapptryck räknas!

För full kontroll kan ditt barn dessutom programmera tangentbordet exakt som hen vill ha det utefter sina egna prefenser. Anpassa efter spel och efter hur hen spelar. Med M750 har det aldrig varit enklare än nu.

Med fullt programmerbart RGB-ljus kan ditt barn koppla notifikationer till tangentbordet. På så vis kan hen uppleva olika typer av färger, ljus och belysning och koppla det till ammunitionen, sitt in-game liv eller dylikt – allt för att underlätta hens spelande.

Med en garanti på 50 miljoner knapptryck och aluminiumlegering kan du vara säker på att skrivbordet kommer att hålla genom ett liv av spelande – om ditt barn så vill.

- Garanti på 50 miljoner knapptryck
- 104 knappars N-Key Roll Over (alla knappar) och fullt antispöktryck
- USB-anslutning

Mått: 37 x 3,5 x 16 cm.
Vikt: 0,87 kg.
Art: 747909

Varumärke