Cmee

Cmee Play Time Gps-Klocka, Blå

Fri frakt
Tillfälligt slut

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Trustpilot
VÄLJ FÄRG: Blå
Tillfälligt slut
1 195 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt* över 499 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

Play Time GPS-klocka från Cmee. Klockan kan användas som en vanlig mobiltelefon, exempelvis ringa och ta emot samtal (din operatörskostnad tillkommer) om den inte är kopplad till någon app. Telefonboken rymmer trettio nummer som du själv bestämmer vilka som har möjlighet att ringa till klockan. Vill du ta del av alla funktioner behöver man koppla klockan till appen ”Cmee Online” som är kompatibel till både iPhone och Android telefoner. I appen behöver användaren registrera sig på en månadskostnad där man öppnar alla klockans funktioner, allt ifrån foto, väckarklocka, stör-ej, trygghetszoner och mycket mer.

Finns det fler medlemmar i familjen som vill ha denna klocka? Appen stödjer flera klockor på samma konto. Klockan kan användas med alla operatörer, abonnemang eller kontantkort. Spectrafence tillhandahåller även skräddarsytt abonnemang med SIM-kort. ”Cmee Online” appen stödjer även 4G-täckning, bra täckning, kvalitativt ljud i samtal och en snabb kommunikation mellan appen och klockan.

En smart-klocka som denna är perfekt att öva på och använda innan det är dags för den riktiga mobiltelefonen. Klockan är enkel att använda och sätta på så att barnet kan göra det själv. Batteritiden går upp till fem dagar standby innan nästa laddning beroende på hur klockan används.

Klockan är multifunktionell och kan anpassas så att den passar ett barn eller en vuxen som är ute efter en ny smart-klocka. Passar perfekt till vardagslivet och träningen!.

– CE-märkt.
– Tillgängliga språk: svenska, norska, finska, danska och engelska.
– Modell: det är vår minsta och lättaste modell av klocka hittills.
– Batteritid: 5 dagar standby.
– Funktioner: samtal, GPS-spårning, röstchatt, familjemedlemmar, stegräknare, väckarklocka, stör ej, telefonbok med anpassade bilder, trygghetszon, urtavla med en analog och en digital klocka.
– Fotografering och stör ej tillgängligt i app.
– Cmee Online föreldrarapp.
– Simkort från valfri operatör.

– Rekommenderad ålder: Från 4 år.

– Handledsband: silikon, plast.

Art:  10194893

Kundbilder

Information

Material Handledsband: silikon, plast.
Höjd (cm) 1,5
Längd (cm) 4,8
Bredd (cm) 3,2

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensionerna som syns på sajten kommer från konsumenter som köpt den produkt som recenseras. Det gör Jollyroom med stöd av Trustpilots verifieringsverktyg som du kan läsa mer om här.

Trustpilot

Prishistorik

Saknar data