North 13.5 Vattentålig GPS Klocka, Pink
North 13.5 Vattentålig GPS Klocka, Pink
North 13.5 Vattentålig GPS Klocka, Pink
North 13.5 Vattentålig GPS Klocka, Pink
North 13.5 Vattentålig GPS Klocka, Pink
North 13.5 Vattentålig GPS Klocka, Pink

North 13.5 Vattentålig GPS Klocka, Pink

Alltid lågt pris!
899 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • Öppet köp - 365 dagar att returnera julklapparna

Beskrivning

GPS-klockan från North 13.5 ger en extra trygghet och säkerhet för dig och ditt barn. Med GPS-klockan kan du se var ditt barn befinner sig via en app med karta i din telefon eller läsplatta. Du kan hålla kontakt på vägen till och från skola, förskola och andra aktiviteter utanför hemmet.

Klockan skickar information till din telefon eller läsplatta via mobilnätets platsinformation, vilket gör att räckvidden är obegränsad. Du kan ringa till klockan, och den kan även ringa upp något av de 10 nummer som du själv sparar i den via appen. En SOS-knapp gör det lätt för att ditt barn att ringa till 3 stycken SOS-nummer vid eventuellt nödläge.

Klockan har dessutom 1,22" HD-touchscreen, inbyggd stegräknare och Geofence (möjlighet att ange gränser på en karta – klockan larmar när barnet rör sig utanför gränsen). Du kan även se platshistorik från ställen där ditt barn har befunnit sig tidigare.

Klockan behöver inget speciellt abonnemang och fungerar med Micro simkort. SIM-kortet måste vara aktivt och laddat med surf. Det går åt cirka 50 MB per månad. Tillverkaren rekommenderar Telia, Tele2/Comviq eller Telenor som operatör för bästa funktion i Sverige. Batteritid är cirka 1–2 dagar beroende på användande. Telefonering kan förkorta batteritiden. Laddningstiden är ungefär två timmar.

- Tål att duscha med (vattentålighet IP67)
- GPS-klocka med tillhörande app (Appen SETracker är tillgänglig via Appstore och Google Play. Leverantören SpectraFence erbjuder dessutom en förbättrad app via sin hemsida. Läs mer på Spectrafence.se.)
- Tvåvägskommunikation
- Kontakt via SMS och GPRS
- Larmknapp
- Skicka inspelade röstmeddelanden till klockan
- Obegränsad räckvidd
- Varning vid lågt batteri
- Mikrosimkort
- Certifierad enligt 2014/53/EU
- Träffsäkerhet för GPS: 5–15 meter
- Svenska menyer

OBS! Appen SeTracker är tillgänglig på flera språk – Leverantören rekommenderar dock att den används på engelska för den mest korrekta översättningen.
Art: 760478

Produktspecifikation

Material Band: Silikon
Övriga mått Mått display: 1,22"

Varumärke

North 13.5
På Jollyroom hittar du ett stort utbud av North 13.5 fritidsprodukter. North 13.5 är ett nordiskt märke med fokus på den aktiva familjen. Varumärket vänder sig till de som vill ha ett aktivt fritidsliv tillsammans med sina barn och erbjuder produkter så som joggingvagnar och cykelvagnar. Med sitt tänk försöker North 13.5 anpassa sina produkter för de nordiska förhållandena.
 

Se mer från North 13.5 »