Utelek

Förvandla uteleken och trädgården till en lekplats för barn i alla åldrar! Här finner ni utelek i stora och små varianter. Vi har lekställningar, gungor och rutschkanor. Vi har runda och rektangulära studsmattor, sandlådor i olika former och lekstugor i både trä och plast för sommar och vinter. Upptäck utomhuslek och välj från populära varumärken som Hörby Bruk, Smoby, Woodlii, KidKraft och BERG!
30 träffar.

Utelek för barn

Utomhus finns det en massa roliga saker för barnen att hitta på. Det är här deras fantasi får chansen att kunna flöda fritt. Utomhus finns det så mycket mer att leka med, speciellt om de har tillgång till en riktigt rolig lekplats där de kan åka i rutschkanan, gunga i gungställningen, göra volter på studsmattan eller bygga fina sandslott i sandlådan – något som alla barn älskar att göra!

Bygg din egen lekplats

Hos oss på Jollyroom hittar du allt du behöver för att ni ska kunna förvandla er trädgård eller uteplats till en rolig lekplats för ditt barn att kunna skoja runder i. Här finner du uteleksaker som är kompakta nog att passa till en mindre uteplats och lite större leksaker som behöver lite mer plats. Vi har leksaker för en massa olika utelekar som både de allra minsta och de lite större barnen kommer att kunna uppskatta. I vårt sortiment hittar du uteleksaker som sandlådor, rutschkanor, gungor och gungställningar, studsmattor och mysiga lekstugor som passar perfekt för tebjudningar eller för att leka affär. Så gynnar utomhuslek ditt barns utveckling Det är ingen hemlighet att utomhuslek är ett utmärkt verktyg för att främja viktiga aspekter av ditt barns utveckling. När barn leker med utomhusleksaker har de inte bara roligt - de lär sig också. Dessa leksaker bidrar till den fysiska utvecklingen genom aktiv lek och förbättrar balans, koordination och motorik. Genom att ha leksaker i sin utomhuslek öppnar barnen upp en helt ny sida av lärandet som är både berikande och roligt.

Ut på äventyr i sommar

För de barn som hellre vill ut på äventyr, hittar du här rymliga skrindor som är lätta att dra med på utflykten och har plats för både barn och matsäck. Vill man hellre på äventyr i stadsmiljö, kan en trendig hoverboard vara ett bra alternativ att ta sig fram med. De är både roliga att köra och smidiga att ta med sig – ett bra recept för en trevlig dag på stan.

Hitta era nya uteleksaker hos oss

Här finner du uteleksaker från välkända varumärken som BERG, Hörby bruk, KidKraft och Woodlii, och tack vare prisgaranti och 365 dagars öppet köp, så att du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Ta dig en titt och hitta något till er framtida lekplats.