• UPPLEV MAGIN I DISNEY FROZEN

  Välkommen in i Frozens magiska värld där du kan hälsa på Elsa, Anna och de andra fantastiska karaktärerna från succéfilmen. Här kan barnen förflytta det frostiga kungariket Arendal hela vägen in i barnrummet med hjälp av förtrollande leksaker och andra roliga produkter från Frozen.

  Frozen-produkter!
 • Frozen figurer och miniatyrer

  Figurer & Miniatyrer

  Här finner du leksaker med alla populära karaktärerna från Frozen i detaljerade figurer och mjukisdjur som passar perfekt till barn i alla åldrar.

 • Frozen barnrummet

  Barnrummet

  Välkomna barnen in i Frozens magiska värld genom att inreda barnrummet med inspiration från filmen. Här finns allt ifrån sängar till lampor och fåtöljer med motiv av de populära karaktärerna.

 • Frozen barnkläder

  Barnkläder

  Med snygga och trendiga barnkläder från Frozen kan barnen ständigt vara nära sina favoritkaraktärer. Vi har allt från badrockar till ryggsäckar och skor som gör barnen fina för alla tillfällen.

 • Frozen spel och pyssel

  Spel & Pyssel

  Engagera barnen med kul och utmanande spel och pyssel från Frozen som garanterat ger barnen roliga och utvecklande stunder som de kan dela med hela familjen.

 • Frozen babyprodukter

  Mata & Sköta

  Hitta barnens nya favoritprodukter till utflykten, köket och badrummet från Frozen med allt från badlakan till lunchlådor som inspirerar barnen var de än befinner sig.

 • Frozen barnkalas

  Barnkalas

  Skapa det perfekta barnkalaset eller maskeraden med fina produkter från Frozen. Här finns peruker, kalaspaket och allt annat som behövs för den perfekta festen.

 • DISNEY FROZEN

  Filmen Frozen, eller Frost som den heter på svenska, släpptes av Disney år 2013 och blev genast en stor succé. De underbara karaktärerna Anna, Elsa, Olaf, Kristoff och Hans är lika älskade av vuxna som av barn. Det har bidragit till att Frozen nu är den mest framgångsrika animerade filmen någonsin. Då barn älskar Disney Frozen har det också skapats en mängd roliga leksaker och andra produkter med anknytning till filmen och med motiv av de populära karaktärerna.

  Självklart har vi på Jollyroom ett stort utbud av Frozen-leksaker och andra härliga produkter för barnen. I vårt sortiment finner du allt som behövs för att inreda barnrummet eller förgylla lekstunden med magi, prinsar och prinsessor. Kika runt bland vårt breda utbud av Disney Frozen-produkter och finn allt från barnkläder och barnrumsinredning till barnkläder och barnspel. Du kommer garanterat hitta något som just ditt barn kommer att älska!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen