Vårens snackis: Sammet och velour

På allas läppar - Sammet!

En trend som inte får missas i vår är sammet i olika varianter! Det är en glödhet snackis för barnrummet och syns på allt ifrån barnmöbler till trendiga gungdjur. Sammet är ett tyg som använts till inredning i över 800 år och har varit en älskad och återkommande inredningstrend genom åren. I vår är sammeten definitivt här för att stanna och har nu tagit ett ordentligt kliv även in i barnrummet.

Det är ett tacksamt material eftersom det är både slittåligt, mjukt och snyggt - alltså perfekt för ett barnrum där det kan gå lite vilt till. Ett hett tips är att mixa diverse material för en både stilig och lekfull utföring i barnrummet. Inred med trä, metall, sammet, pastellfärger, glansigt, matt; tänk helt enkelt att lite lyxkänsla får flytta in i barnrummet!

sammet-velour-collage_se.jpg

Se utvalda produkter - sammet och velour

 

cloudberry.jpg

Cloudberry Castle

Vårens två stora trender pastell och sammet möts i en perfekt kombination i form av en lyxig, stilfull barnfåtölj! Så fin och skön att det kan vara svårt att bara köpa en...

brigbys.jpg

Brigbys

Sammet möter safari. Ta ut svängen lite extra med dessa lekfulla djurhuvuden från Brigbys! Supercoola och trendiga djurhuvuden som enkelt kan hängas upp och tas ner från väggen vid lek.

woodlii.jpg

Woodlii

Mysfaktor på hög nivå. Woodlii har hakat på sammetstrenden och bjuder på mjuka fåtöljer med hög mysfaktor. Vissa av deras fåtöljer går dessutom att fälla ut och enkelt göras om till en extra sovplats.

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen