<  Tillbaks till Elins panelsida

Test: Moweo Magro

Jollyroom presterar en helt ny modell av deras eget märke Moweo. Vagnen heter Magro och är en framåtvänd sulky med lufthjul och enhandsfällning. Moweo Magro finns i två olika versioner, antingen med fyra hjul eller med tre hjul och ett dubbelhjul framtill.

 

022A8704.jpg

 

Suffletten på Moweo Magro har en förlängning i mitten som öppnas upp med dragkedja och en tittlucka. Handtaget har en fast höjd. Bågen är i läder och går att knäppa loss och svänga undan. Den har steglöst ställbar rygg som fälls med en rem baktill och liggläget är plant.

 

022A8679.jpg

 

Moweo Magro har stora lufthjul, 12 tums lufthjul baktill och 10 tums svängbara och låsbara framhjul som också är lufthjul.

 

022A8688.jpg

 

Moweo Magro fälls ihop genom att dra i ett handtag i sitsen och blir kompakt ihopfälld. Den har automatiskt lås som håller den ihopfälld och den står själv ihopfälld. Tar man av bågen blir den såklart ännu mer kompakt. Maxvikt i vagnen är 15 kg. 

 

022A8692.jpg

022A8716.jpg

 

Moweo Magro finns med svart, vitt eller guldigt chassi och sufflett, sittdyna och axelmuddar finns i hela åtta olika färger, svart, beige, grå, brun, ljusblå, rosa, röd och orange. Vagnen kostar 2999 kronor och då ingår regnskydd, bygel i läder, mugghållare och transportväska. Guldigt chassi kostar lite mer.

 

022A8689.jpg

022A8699.jpg

Moweo Magro svart Vagnen kommer in på Jollyroomslager i mitten av juni. Jag kommer även att testa denna vagn under sommaren, så ni kommer få mer info om den så fort jag fått hem den.

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen