<  Tillbaks till Hannas panelsida

Vi testar nya webbsidan!

Som jag berättade i veckan var jag i Göteborg på besök hos Jollyroom. Jag har nämligen blivit utvald att tillsammas med fyra andra bloggeskor att bilda Jollypanelen. Nu undrar ni säkert vad det innebär och vilka mer än jag som är med. För att citera jollyroom: Vi har valt ut några av Sveriges mest omtyckta och lästa bloggare för att skapa Jollypanelen. En panel som kommer att ge dig inlägg om exklusiva tester, spännande nyheter, inspirerande artiklar och massor av annan intressant innehåll för dig som förälder.

Det kommer bli helt underbart roligt att kunna erbjuda tester och recensioner på saker som många undrar över. Kanske är det något speciellt som ni känner att ni vill läsa recension på?! Vi kommer ha olika områden och jag är i kategorin: Barnrum 😉

När vi var på Jollyrooms huvudkontor fick vi även äran att testköra deras nya hemsida som lanseras på måndag nästa vecka. ”Jag älskar när man enkelt kan shoppa utan krångel. Underbar design och lätt att hitta till varorna” Tror ni med kommer gillar den skarpt!

Fem fantastiska tjejer är vi som har fått äran att bilda Jollypanelen. Här är lite bilder från dagen på Jollyroom.

 

IMG_1354-0.png

IMG_1353-0.png

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen