jollykontoret.jpg

Jollykontoret tipsar

Inspireras och bli guidad inför sommarens härliga dagar och kolla in Jollykontorets utvalda favoriter från Jollysprånget från våra kategorier nedan. Här hittar du de bästa tipsen för årets skönaste tid från oss!

 

kajsa_se.jpg

På väg ut i naturen!

Det härligaste med sommaren är att hela familjelivet plötsligt flyttar ut och det handlar om utomhusaktiviteter i olika former. Med diverse aktiviteter på gång så är verkligen sommaren den absolut bästa säsongen för min familj och här har jag valt ut mina bästa favoriter för skönt utomhushäng tillsammans med barnen!

Vi är en aktiv familj som gillar att ta en tur på cykeln eller vara på resande fot och här gäller det att hålla hög kvalitet med slitstarka produkter. Jag har valt mina favoriter för att dessa verkligen håller den höga standard som vi önskar och ligger nu dessutom till en pangpris! Jag önskar alla en riktigt skön sommar tillsammans med familjen!

/Kajsa

 

christian.jpg

Glädjefylld sommarlek i solen!

Äntligen är min favorit bland årstiderna här, sommaren! En årstid som öppnar för ännu längre dagar med mer utelek och mys i solen. I och med detta vill jag vill passa på att lyfta upp tre favoriter i sortimentet som kommer förgylla min släkts sommar.

Först har vi det underbara Picknickbordet från Woodlii med parasoll som ger barnen en chans att ha sin egna fikastund utan att sitta vid föräldrarnas tråkiga bord! Underbar kvalitet och känsla. När lekstunden sedan kallar så kommer Pinepeaks fräcka Gokart till användning som är en härlig trampbil. Min favorit är den blåa men den kommer även i rött utförande. Sedan har vi den roliga lekstugan från Starplay med flera fönster och till och med ett brev inkast, perfekt för barnen att bjuda över sina kompisar till sin egna stuga.

Trevlig sommar från Christian

 

iina.jpg

Sommar både inne och ute

Sommar och sol är på ingång och det är dags att piffa upp barnrummet inför sommaren, samt förbereda för varma och härliga dagar på stranden. Min favoritprodukt för barnrummet är en snygg och praktiskt klädhängare från Kids Concept, där barnen själva kan hänga sin favorit sommarklänning eller keps!

För de minsta rekommenderar jag Petite Cherie Moseskorg. Moseskorgens naturmaterial och mjuka pastelltoner är super trendiga i år och korgen är lätt att flytt runt så du enkelt kan ta med den till trädgården och njuta av fina sommardagar. I den här vackra korgen kommer bebisen sova som en stock. 

Det finns ingenting bättre än soliga dager på stranden med familjen och vänner och jag vill tipsa om Swimpys uv-produkter som skyddar barnens känsliga hud från solen. Barnen trivs i de mjuka och bekväma uv-kläderna och du slipper att oroa dig för att barnen bränner sig. Jag hoppas att ni får massa härliga dagar på stranden i sommar!

Summerlove from Iina

 

TILL ALLA FAVORITER

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen