Kundernas topp 5: Mitt bästa köp

Konsumenterna väljer sina favoriter

Din åsikt och din feedback är otroligt viktig för oss. Därför har vi valt ut 5 produkter från vår Transportkampanj som fått högt betyg och bra respons från våra kunder som vi särskilt vill rekommendera för dig!

 

skotvaska.jpg

Petite Chérie Skötväska Angulus Black

Jag älskar svartvitt och min skötväska från Petite Chérie passar min stil perfekt. Den är trendig och har plats med allt jag behöver till min lilla Elin och funkar lika bra som vanlig väska som skötväska!
/Louise, Helsingborg

cykelvagn.jpg

North 13.5 Cykelvagn Speeder

Min nya cykelvagn är helt perfekt och kommer vara underbar att använda med barnen i sommar! Jag älskar att motionera och att jag kan använda vagnen som joggingvagn OCH cykelvagn är ett stort plus!
/Maria, Arvika

cykel.jpg

Yipeeh Barncykel Blue Cruiser Blå 12"

Min son har haft sin cykel i mindre än en månad och han är helt besatt. Kommer vara svårt att få honom komma in alls i sommar! Bra och snygg cykel, gillar att stödhjulen går att ta av för när han blir äldre!
/Kim, Sollentuna

hink.jpg

Disney Frozen Hinkset

Min Tove sken upp när hon fick detta i födelsedagspresent! Hon älskar Frost. Tyvärr har vi ingen sandlåda så nu står hinken och väntar men det kommer bli många besök till stranden i sommar så hon får gräva!
/Lisa, Göteborg

badlakan.jpg

Disney Frozen Badlakan Queen Elsa Rosa

Min syrra är galen i Frozen och Elsa så när jag såg denna handduken hos er visste jag att jag var tvungen att skaffa den till henne. Tack Jollyroom!
/Mia, Västerås

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen