jollykontoret.jpg

Jollykontoret tipsar

Nu är det hög tid att börja planera inför årets långsemester med barnen och för att underlätta så har vi tagit fram några av våra bästa rekommendationer till resan här, oavsett vart det bär av. Klicka nedan för att kolla in alla tips!

resan.jpg

Packa lätt och rätt

Att resa med en bebis kan var ett orosmoment och man har plötsligt massa praktiskt att tänka på. Kanske är man förstagångsförälder och reser för första gången med barn och något som de flesta föräldrar kan känna igen sig i är hur det kan vara ett heldagsprojekt bara att ta sig till bilen! Det gäller därför att packa smart och praktisk och i sommar tänker jag vara förberedd på allt - men jag tänker också resa med stil!

Man vet aldrig vad man kan behöva när man är i väg så det gäller att packa skötväskan med både smått och gott och till det har jag valt ut den trendiga skötväskan från Petite Cherie! Med på resan tar jag även med mig fina favoriten och skötdynan från Färg och form.

Härliga sommarminnen 2015, från Kajsa

Säkert i solen och vattnet

Nu när sommaren kommer så blir det en hel del resande på köpet, allt från sommarstugan till badsemestern och den dagliga leken i solen. När det kommer till bra produkter för sommaren för mig så handlar det först och främst om barnens säkerhet. Något som alltid är bra att ha är Swimpys UV-tält som skyddar ditt barn från solens strålar med ett UV-skydd på 30+ och ger en skön skuggplats på köpet. Med ett Öko-Tex certifierat tyg är ditt barn även tryggt från skadliga ämnen.


När det är dags för badstunden så vill jag lyfta fram ett par färgglada armringar från Disneys välkända serie Cars, perfekta när det är dags för ditt barn att lära sig simma. Till den vardagliga leken i sommarvärmen så passar en fräck sparkcykel perfekt! Pinepeaks härliga sparkcyklar kommer i många sköna färger och min favorit är absolut den i orange. Sparkcykeln passar perfekt att ta mellan kompisarna eller bara för att glida omkring i solen.

/Killen från marknadsavdelningen

På resande fot

Semester är snart här och det gäller att förbereda sig ordentligt! Kanske har barnen växt ur gamla bilbarnstolen och behöver en ny bältestol inför sommar och alla långa bilturer?! Då rekommenderar jag att ni satsar på en Cybex Solution X2-fix bältestol, vilken passar perfekt till barn från 15-36 kg. I den här bältestolen reser barnet säkert och bekvämt hela sommaren!

Till familjen som planerar att resa mycket under sommaren rekommenderar jag  Sack’N Seat Strap barnstol. Stolen tar knappt någon plats och kan enkelt träs över en vanligt stol. Sack’N Seat kommer att rädda många matstunder där matstolen finns inte till hands!

En annan favorit som jag vill tipsa om är den ergonomiska One Cotton Mix Babybjörn Bärselen. Bärselen är super smidigt att ha med på semestern och du kan bära barnet på mage eller rygg samtidigt som du har händerna helt fria. I bärselen kan barnet se sig omkring och utforska nya ställen tillsammans med föräldrarna. Bärselen funkar lika bra på en spontan utflykt till skogen som på en familjehelg i en storstad.

/Iina

 

TILL ALLA FAVORITER

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen