<  Tillbaks till kundtjänst

Uthämtning

Hämta själv

Om du vill slippa fraktkostnad är du välkommen till vår uthämtning i Hisings Kärra för att hämta dina varor eller för att köpa demo-ex till nedsatta priser. Innan du hämtar ut ditt paket i Hisings Kärra, är det viktigt att du först mottagit ett mejl som bekräftar att ditt paket finns klart för avhämtning. Din order går igenom en process och plockas ihop under olika tider av dygnet. Vi kan tyvärr inte påskynda denna process. Du får en leveransbekräftelse skickad till din mejladress när din order är klar för att hämtas. Därefter har du 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket.

Tänk på att du eller ditt bud skall kunna uppvisa legitimation och ordernummer vid hämtningen. Om någon annan hämtar ut ditt paket måste personen visa upp din legitimation. Vi reserverar oss för eventuella lagerdifferenser och vi hanterar inte kontanter utan endast kortbetalning via VISA eller Mastercard.

Vår uthämtning ligger på Tagenevägen 35, Hisings Kärra. Du tar dig enkelt hit med bil och resan tar cirka 15 minuter från centrala Göteborg. Vi har kundparkeringar vid ingången och det finns närliggande busshållplats.

Öppettider för uthämtningen:

Måndag till fredag kl. 10.00 – 18.00

Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Helgdag: Stängt

Adress

Tagenevägen 35
425 37 Hisings Kärra

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen