Eko

Sophie The Giraffe Sovset Rosa

299 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Sophie The Giraffe Sovset Rosa är ett härligt sov-set för din baby. Setet innehåller Sophie The Giraffe och självlysande stjärnor som kan fästas på väggarna eller i taket. Sophie The Giraffe stimulerar ditt barn sinnen, den här versionen ger inte från sig något ljud och är målad med livsmedelsfärger i lugnande nyanser. Den perfekta sovkompisen när det är dags att gå och lägga sig!

Synen: Den unika designen verkar lugnande för barnet. Ditt barn känner lätt igen giraffen och Sophie blir snabbt en välbekant vän.

Hörsel: Den här versionen av Sophie ger inte ifrån sig något pipande ljud då den är anpassad att användas när barnet ska sova.

Smak: Giraffen är mycket flexibel och är perfekt för att lugna barnets tandkött när tänderna börjar komma. Sophie är helt säker att tugga på.

Känsel: Sophie the Giraffe är i perfekt storlek för ditt barns små händer att greppa. Hon är lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för ditt barn att hålla i. Hon är mjuk att känna på och verkar lugnande.

Lukt: Sophie The Giraffe är väldigt enkel för ditt barn att identifiera utifrån sin speciella doft som kommer ifrån Hevea trädet (naturligt gummi).

-Ska ej kokas eller steriliseras.

Rekommenderad ålder: Från 3 månader.

Mått: Sophie The Giraffe mäter 18 cm.

Material: Naturgummi.

Färg: Rosa.
  • - Används under tillsyn av vuxen.
Art: 490215

Videoklipp