FEHN Speldosa Sweetheart Svamp LED Deluxe
FEHN Speldosa Sweetheart Svamp LED Deluxe
FEHN Speldosa Sweetheart Svamp LED Deluxe
FEHN Speldosa Sweetheart Svamp LED Deluxe

FEHN Speldosa Sweetheart Svamp LED Deluxe

Alltid lågt pris!
379 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

FEHN Speldosa Sweetheart Svamp LED Deluxe är en rolig speldosa med flera funktioner som hjälper till att stimulera barnets alla sinnen. Dra i snöret och den spelar musik, skaka, kläm och känn! I svampen bor flera djur, knäcka på dörren och hälsa på herr snigel eller säg hej till grodan i hatten. Förutom roliga ljud så innehåller speldosan LED-lampor och 3 st AAA-batterier som medföljer.

Speldosan är tillverkad i mjukt plyschmaterial med fina och ordentligt fastsydda detaljer.Speldosan är urtagbar och har ett säkerhetssystem med dragkedja på insidan som gör att barnet inte kan lyckas få upp den. Mjukdjuret går utmärkt att tvätt men glöm inte att ta ut speldosan före tvätt! Speldosan går att byta ut om så skulle önskas.

Rekommenderad ålder: Från 0 mån

Mått: H 40 cm

Material: Plysch

Tvättråd: Maskintvätt 30°C (Obs! Glöm ej ta ut speldosan)

Motiv: Flugsvamp, djur
Art: 508346

Varumärke

Fehn

Fehn tillverkar innovativa och mysiga babyleksaker. Företaget har tillverkat babyleksaker i Tyskland sedan 1949 och produkterna kännetecknas av hög kvalitet och stimulerande och färgrika mönster. På Jollyroom har vi allt ifrån Fehns speldosor och snuttefiltar till deras musikmobiler och tofflor som förutom att endast stimulera och underhålla babyn också är snygga och färgrika.

Se mer från Fehn »