LEGO Creator 31069 Familjevilla Modulset
LEGO Creator 31069 Familjevilla Modulset
LEGO Creator 31069 Familjevilla Modulset
LEGO Creator 31069 Familjevilla Modulset
LEGO Creator 31069 Familjevilla Modulset

LEGO Creator 31069 Familjevilla Modulset

Alltid lågt pris!
549 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • Öppet köp - 365 dagar att returnera julklapparna

Beskrivning

Bygg den härliga 3-i-1-modellen Familjevilla!

Upplev stadsäventyr i familjevillan med tre våningar, med rött tegeltak, vit fasad med massor av fönster och färgglada detaljer plus en trädgård med basketkorg, eldstad, brevlåda, hundkoja och en trappa som går upp till terrassen på mittenvåningen med en solstol. I inredningen ingår ett sovrum och kök, bord och en soffa. Mixa och matcha de byggbara modulerna och byt enkelt plats på fönstret, dörren och andra modulsektioner för att skräddarsy huset med LEGO® Creator modulsystemet, som är nytt för juni 2017.

Innehåller tre minifigurer, man, kvinna och pojke, en byggbar hundfigur och en bil med fungerande framlyktor (batteri medföljer). Familjevillan har tre våningar, rött tegeltak, vit fasad med massor av fönster och färgglada detaljer plus trädgård med träd, basketkorg, eldstad, brevlåda, hundkoja och en trappa som leder upp till den kaklade terrassen på mittenvåningen med en solstol. I inredningen ingår ett detaljerat kök, matbord, soffbord och dubbelsäng.

Kombinera med LEGO® Creator modulmodellerna 31067 och 31068 och skapa ett drömhus med oändliga bygg- och lekmöjligheter! 3-i-1-modell: kan byggas om till ett golfhotell eller en sommarvilla med pool.

Rekommenderad ålder: Från 8 år.

Antal delar: 728.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 708998

Produktspecifikation

Varumärke

LEGO

Med roliga byggsatser och klossar från LEGO får barnen många timmar av kreativ lek. Här kan barnen bygga upp sina egna världar med allt från magiska slott till häftiga rymdskepp och bondgårdar. Hos oss finns en mängd olika byggsatser med både LEGO och Duplo som är roliga och utmanande för barn i alla åldrar. Här finns allt från barnens favoriter som Star Wars, Ninjago och Disney Princess som garanterat förgyller lekstunden!  

Se mer från LEGO »