-41%

LEGO DUPLO 10833 Förskola

249 kr 419 kr Du sparar: 170 kr (-41%)
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

På förskolan händer det alltid massor med roliga saker! Läraren läser högt, barnen får teckna och leka och till lunch blir det goda smörgåsar. Med detta set från LEGO DUPLOs serie My Town går det att leka på förskolan även hemma.

LEGO DUPLOs lite större bitar passar perfekt för de allra yngsta byggarna. Bitarna är lätta att greppa och fästa i varandra och ta isär. Låt ditt barn utveckla sin motorik och fantasi med hjälp av denna färgstarka byggsats!

Setet innehåller diverse inredning till förskolan, en nallebjörn, tre DUPLO-figurer (en vuxen och två barn) och andra roliga delar som kommer att ditt barn många timmars skoj!

Rekommenderad ålder: Från 2 år.

Antal delar: 39.

Material: Plast.
Art: 680637

Produktspecifikation

Varumärke

LEGO

Med roliga byggsatser och klossar från LEGO får barnen många timmar av kreativ lek. Här kan barnen bygga upp sina egna världar med allt från magiska slott till häftiga rymdskepp och bondgårdar. Hos oss finns en mängd olika byggsatser med både LEGO och Duplo som är roliga och utmanande för barn i alla åldrar. Här finns allt från barnens favoriter som Star Wars, Ninjago och Disney Princess som garanterat förgyller lekstunden!  

Se mer från LEGO »