LEGO DUPLO Town 10840 Stort Tivoli

899 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Upplev en dag med massor av skoj för hela familjen på LEGO® DUPLO® Stort tivoli!

Hitta på helgskoj för hela familjen med moderna LEGO® DUPLO®-figurer på det fina och färgglada stora tivolit. Små barn kommer att älska att bygga pariserhjulet och snurra det för att se korgarna åka runt, snurra karusellen med kugghjulsfunktion och fyra hästar att rida på och leka med de stora vågiga rutschkanorna om och om igen. De kan också köra det lilla tåget och gå till glasskiosken, ta loss den gigantiska glassen och ge den till mamma eller pappa!

Innehåller fem LEGO® DUPLO®-figurer: två vuxna och tre barn, ett pariserhjul med tre korgar och snurrfunktion, roterande karusell med fyra hästfigurer och kugghjulsfunktion, stånd med två vågiga rutschkanor, tåg med vagn, glasskiosk med bord och stolar och en sektion med toalett och handfat, klossar dekorerade som glassar, apelsinjuice, mättabell, toalettpapper och tvålflaskor.

Hjälp ditt barn att använda snurrfunktionen för att snurra pariserhjulet och karusellen. Små barn kommer att gilla att låta LEGO® DUPLO®-figurerna åka nerför den vågiga rutschkanan eller att köra dem i tåget. LEGO® DUPLOs® produkter är särskilt utformade för att vara säkra och passa små händer. Setet ger en lämplig bygg- och lekupplevelse för barn i åldern 2–5 år.

Kombinera gärna med 10839 Skjutbana för ett större tivoli. Det finns flera Min stad-produkter att samla och leka familjelekar med i en LEGO® DUPLO®-värld som är lätt att känna igen sig i.

Rekommenderad ålder: Från 2 år.

Antal delar: 106.
Art: 706168

Produktspecifikation

Varumärke

LEGO

Med roliga byggsatser och klossar från LEGO får barnen många timmar av kreativ lek. Här kan barnen bygga upp sina egna världar med allt från magiska slott till häftiga rymdskepp och bondgårdar. Hos oss finns en mängd olika byggsatser med både LEGO och Duplo som är roliga och utmanande för barn i alla åldrar. Här finns allt från barnens favoriter som Star Wars, Ninjago och Disney Princess som garanterat förgyller lekstunden!  

Se mer från LEGO »