Meiya & Alvin Presentset Alvin

Meiya & Alvin Presentset Alvin

Alltid lågt pris!
329 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

I det fina presentsetet med elefanten Alvin från Meiya & Alvin får du två söta leksaker! Presentsetet innehåller en gosig docka och en gullig bitleksak, båda föreställande Alvin. Dockans kropp är gjord i mjuk naturlig bomull och hans huvud i bitvänligt naturgummi. Bitleksaken är lätt att greppa och utformad med ojämnheter i gummit som gör den extra skön att bita på. Perfekt att ge bort eller unna den lilla!

Produkterna i Meiya & Alvin-serien är utvecklade av endast naturliga material med minimal miljöpåverkan där naturgummi och mjuk bomull har kombinerats. Produkterna är designade och tillverkade i Sri Lanka. Fiberfyllningen kommer från återvunnen plast (PET-flaskor) och naturgummit kommer från Hevea-träd. Dessutom är produkterna tillverkade av helt naturliga bomullstyger. Produkterna är certifierade som icke-toxiska, BPA-fria, ftalat-fria samt PVC-fria och de är alla handmålade med växtbaserade giftfria färger. Förpackningarna är tillverkade av återvunnen kartong och sojabaserat bläck. Alla produkterna är tillverkade genom en miljömässigt hållbar produktion. 2015 vann serien Meiya & Alvin “Dr. Toy’s Best Children’s Products Awards” i kategorin “Best Green”. Priserna har tagits fram för att hjälpa konsumenterna att hitta och köpa säkra, prisvärda, pedagogiskt inriktade och stimulerande leksaker.

Rekommenderad ålder: Från 0 månader.

Förpackningsmått: 25,6 x 21,5 x 6 cm.

Material: Bomull, naturgummi.

Färg: Grå, blå.
Art: 687700

Varumärke

Meiya & Alvin

Konceptet Meiya & Alvin skapades på Sri Lanka av Mano Sheriff. Det började med att hon skrev en barnbok om de två karaktärerna men har med tiden blivit mycket mer än så. Här finner du härliga gosedjur och dockor med motiv av figurerna Meyia och Alvin, som är tillverkade av giftfria och naturliga material som är säkra för barnen. Mjukisdjuren kombinerar materialen gummi och tyg för att skapa en hållbar och rolig leksak som passar barn i alla åldrar.

Se mer från Meiya & Alvin »