Fri frakt
Lundby Dockhus Småland och Spänningsomvandlare
Lundby Dockhus Småland och Spänningsomvandlare
Lundby Dockhus Småland och Spänningsomvandlare

Lundby Dockhus Småland och Spänningsomvandlare

Alltid lågt pris!
1 199 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Lundby Dockhus Småland och Spänningsomvandlare är ett fint paket där du utöver ditt dockskåp även får med en spänningsomvandlare som behövs för att lyset skall fungera i dockskåpet.

Lundby Dockskåp Småland är ett fint och hemtrevligt dockhus med härliga detaljer! Huset har en bra planlösning med fina golv och tapeter. På dockhusets ena kortsida finns en mysig balkong där kvällssolen blir magisk. Två unika detaljer är att dockhusets alla lampor kan lysa eftersom huset är förberett för el och att alla fönster är öppningsbara. Hemma i Småland blir allt möjligt, ditt barn kan skapa sin alldeles egna sagovärld där dockfamiljen lever ett spännande och lekfullt liv tillsammans.

Mått: 77 x 26 x 39 cm.

Skala 1:18.

Lundy Spänningsomvandlare Dockskåp är en el-spänningsomvandlare som behövs för att lyset ska fungera i dockskåpet. Den är försedd med ett kortslutningsskydd som automatiskt bryter strömmen vid eventuell kortslutning. Alla olika delar i Lundbys belysning är säkerhetstestade och ofarliga. Tänk på att alltid bara använda en Lundby spänningsomvandlare till ditt Lundby dockskåp.

Mått: 10 x 8 x 3 cm.

Rekommenderad ålder: Från 3 år.

Observera att möbler, lampor och dockor inte ingår.
Art: 900188

Varumärke

Lundby

Lundby tillverkar populära och högkvalitativa dockhus och dockskåp i olika modeller och storlekar. Här kan barnen inreda dockornas drömhus med en mängd olika stilar och inredningsdetaljer. Hos oss finns Lundbys dockskåp och fullt med fina tillbehör i de älskade serierna Småland och Stockholm där barn i alla åldrar kan skapa ett drömhem till sina dockor!

Se mer från Lundby »