Barbie Docka Feature med Extensions

Barbie Docka Feature med Extensions

Alltid lågt pris!
249 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Barbie Feature Docka med Extensions. Ge Barbie otroliga frisyrer med tryckta hårmönster i livliga färger. BARBIE-dockan har superlångt vackert hår, och allt du behöver för att skapa en unik stil medföljer: Börja med att välja ut en mönsterremsa och sätt fast den i Barbies hår.

Sedan väter du remsan och håret med hjälp av sprayflaskan innan du drar den lilla plattången längs håret så att mönstret överförs.

Dra slutligen försiktigt bort remsan och beundra resultatet!Mönstren kan borstas, friseras och tvättas ur håret med tvål och vatten. Med stol, 13 tryckta mönsterremsor, plattång, sprayflaska, kam och klämma.Rekommenderad ålder: Från 3 år.
Art: 415337

Varumärke

Barbie

Barbie har länge varit en av barnens favoritleksaker. Vi har ett stort utbud av Barbie-dockor, kläder, hus, inredning och tillbehör till populära dockan. Barbie är ett varumärke från Mattel som grundades år 1959 och uppdateras ständigt efter rådande mode och trender. På Jollyroom älskar vi Barbie lika mycket som barnen och erbjuder därför allt som kan tänkas behövas för en rolig lekstund!

Se mer från Barbie »