Disney Infinity 2.0 Figure Hiro (Disney Originals)
Disney Infinity 2.0 Figure Hiro (Disney Originals)

Disney Infinity 2.0 Figure Hiro (Disney Originals)

Alltid lågt pris!
179 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Disney Infinity 2.0 Figure Hiro (Disney Originals) är det 14 år gamla underbarnet som kan bygga nästan vad som helst. Han bor i staden Fransokyo och tillbringar sin tid med att delta i robotslagsmål. Från filmen från Big Hero 6.

Disney Infinity är det fantasifulla spelet utan gränser där du får spela med några av dina favoritkaraktärer på ett helt nytt sätt! Placera dina Infinity-figurer på basen för att hoppa in i ett Play set och upplev fantastiska äventyr.

Samla på Disney Infinity! Ju mer du spelar, desto mer låser du upp. Och ju mer du har, desto fler spelmöjligheter får du!

Baymax figuren är kompatibel med både Disney Infinity 2.0 och Disney Infinity 3.0.

Rekommenderad ålder: Från 7 år.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 501804

Varumärke

Disney Infinity

Disney Infinity är ett äventyrsfyllt spel utvecklat av Avalanche Software. I spelet får man möjlighet att spela som en mängd olika karaktärer från populära Disney-filmer som Pirates of the Caribbean, Disney Cars och The Incredibles. Spelet släpptes under andra halvan av 2013 och blev genast en stor succé, hos både barn och vuxna. Självklart har vi på Jollyroom ett stort utbud av Disney Infinity. Här finner du allt från själva spelet till älskade karaktärer att ta med på era spännande äventyr!

Se mer från Disney Infinity »