-21%

Disney Infinity 2.0 Toy Box Combo Pack - X360

549 kr 699 kr Du sparar: 150 kr (-21%)
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Disney Infinity 2.0 Toy Box Combo Pack är ett paket från Disney Infinity som ger dig möjligheten att skapa nya historier och spelupplevelser för dina älsklingsfigurer på ditt alldeles egna sätt. Samla figurer som du fäster på spelets bas som du väcker till liv i spelet. Ju mer du spelar och ju fler karaktärer du har gör att du låser upp nya prylar, byggnader och utmaningar!

I det nya skaparverktyget Disney Infinity Toy box 2.0 är det du som skapar historier och äventyr för figurerna. Skaparverktyget gör att du kan skräddarsy interiören och bygga personliga rum, återskapa favoritscener eller hitta på egna nya. Om du har internetuppkoppling kan du även bjuda in dina vänner till spel med 1-4 deltagare.

Disney Infinity 2.0 Toy box combo innehåller följande:
- 2 Disney Originals figurer, Merida och Stitch (även kompatibla med 2.0 spelet).
- 1 Disney Infinity 2.0 bas.
- 1 webbkod-kort som används till att låsa digitalt innehåll online.
- 1 poster
- 1 spelskiva med 2.0 Toy Box. Notera att det är samma spelskiva i Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes och Disney Infinity 2.0 Toy Box Combo Pack.
- 2 Toy Box game discs (Stitchs - tropiska räddning och Modig - skogsbelägringen)

Konsol: Xbox 360.

Rekommenderad ålder: Från 7 år.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 485470

Varumärke

Disney Infinity

Disney Infinity är ett äventyrsfyllt spel utvecklat av Avalanche Software. I spelet får man möjlighet att spela som en mängd olika karaktärer från populära Disney-filmer som Pirates of the Caribbean, Disney Cars och The Incredibles. Spelet släpptes under andra halvan av 2013 och blev genast en stor succé, hos både barn och vuxna. Självklart har vi på Jollyroom ett stort utbud av Disney Infinity. Här finner du allt från själva spelet till älskade karaktärer att ta med på era spännande äventyr!

Se mer från Disney Infinity »