Skylanders Mini Pack Hijinx & Eye Small

229 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Skylanders Mini Pack Hijinx & Eye Small är ett paket med två karaktärer från Skylanders Trap Team, Hijinx & Eye Small.

Hijinx var en gång en mäktig, begåvad häxa som begav sig ned i undre världen för att konfrontera den skrämmande odöda drakkungen Malefor. Hon lyckades besegra draken men kom tillbaka som en ny person. Hijinx hade ofrivilligt blivit en av de odöda. Många undviker henne sen förvandlingen och tror att hon använt sin magi för onda syften. Men hon är egentligen en högst värdefull Skylander-allierad.

Eye Small har en spännande historia. Det var en gång ett bråk mellan den huvudlöse jätten och det flygande ögat som startade med en stirrtävling som eskalerade till fullt krig. De två rivalerna slogs för fullt genom de odödas land i över 100 år. Båda vägrade att ge sig och slogs till slut av en insikt. Om de kombinerade sina krafter skulle de bli en riktig kraft att räkna med! Den huvudlöse jätten och det flygande ögat blev där och då en av de mest kraftfulla Skylanders!

Skylanders Trap Team är ett fartfyllt TV-spel som tar oss med på en nervkittlande resa där de farligaste brottslingarna har rymt från fängelset! Nu måste vi fånga alla rymligar och rädda Skyland mot deras ondska. Följ med på det ultimata äventyret i Skylanders Trap Team!

Skylanders Mini Pack Hijinx & Eye Small är ett tillbehör till Skylanders Trap Team Starter Pack. Figuren placeras på traptanium portalen som ingår i startpaketet för att sedan komma till liv i spelet.

Rekommenderad ålder: Från 6 år.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 486855

Varumärke