Skylanders Single Pack W1 Torch

149 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Skylanders Single Pack W1 Torch är en kvinna som spenderade barndomen som draktränare tillsammans med sin farfar. En gång kom en ond snödrake och satte igång en hemsk snöstorm som fångade hela byn i en isglaciär. Torch var den enda som lyckades fly, men hon bestämde sig för att rädda byborna med hjälp av en eldkastare. Hon lyckades besegra draken i en stor strid. Den enda som hon inte lyckades rädda var sin farfar, det enda hon hade kvar av honom var hans lyckoamulett. Nu när hon är medlem i skylanders använder hon sin eldkastare och farfars lyckoamulett.

Skylanders Trap Team är ett fartfyllt TV-spel som tar oss med på en nervkittlande resa där de farligaste brottslingarna har rymt från fängelset! Nu måste vi fånga alla rymligar och rädda Skyland mot deras ondska. Följ med på det ultimata äventyret i Skylanders Trap Team!

Skylanders Single Pack W1 Torch är ett tillbehör till Skylanders Trap Team Starter Pack. Figuren placeras på traptanium portalen som ingår i startpaketet för att sedan komma till liv i spelet.

Rekommenderad ålder: Från 6 år.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 486859

Varumärke