Skylanders Trap Team Figur Rocky Roll
Skylanders Trap Team Figur Rocky Roll

Skylanders Trap Team Figur Rocky Roll

Alltid lågt pris!
149 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Skylanders Trap Team Figur Rocky Roll är ett tillbehör till tv-spelet Skylanders Trap Team. Plastfiguren sätts på traptanium portalen som ingår i Skylanders Trap Team Starter Pack. När han väl sitter där kommer han att komma till liv i spelet och bli en spelbar karaktär.

Rocky och Roll träffades när de båda studerade vid gruvskolan. De båda blev goda vänner som planerade äventyr tillsammans. Med tidens gång tappade de två kompisarna kontakten och det var först flera år senare, när de stötte ihop på en pilgrimsfärd som de beslutade att de hädan efter alltid skulle färdas tillsammans. Nu som Rocky Roll har de blivit en Skylander-duo som rullar över allt som kommer i deras väg!

Skylanders Trap Team är ett fartfyllt TV-spel som tar oss med på en nervkittlande resa där de farligaste brottslingarna har rymt från fängelset! Nu måste vi fånga alla rymligar och rädda Skyland mot deras ondska. Följ med på det ultimata äventyret i Skylanders Trap Team!

Innehåller:
- 1 Samlarkort.
- 1 Klistermärkesark.

Klistermärket kan sättas på samlaraffischen som medföljer till Skylanders startpaket för att få en tydlig överblick över alla Skylanders som du har samlat ihop.

Rekommenderad ålder: Från 6 år.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 515300

Varumärke