Cloudberry Castle Leksakskök & Tält, Grå
Cloudberry Castle Leksakskök & Tält, Grå
Cloudberry Castle Leksakskök & Tält, Grå

Cloudberry Castle Leksakskök & Tält, Grå

Alltid lågt pris!
999 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Cloudberry Castle Kök Retro, Vit är ett fint leksakskök i stilren design. Köket har fyra spisplattor, ugn och diskho. Ugnsluckan och skåpet under diskhon är öppningsbara vilket innebär att köket har gott om plats för att förvara alla kastruller och andra köksredskap som den lilla mästerkocken kommer att behöva. Ovanför spisen finns en liten klocka som hjälper dig att hålla koll på hur länge maten har kokat och under spisen sitter fyra reglage som klickar när man vrider på dem vilket ger en verklighetstrogen känsla. Cloudberry Castle Kök Retro kommer att ge timtals med underhållning för alla små matentusiaster!

Cloudberry Castle Lektält är ett fantasifullt lektält som låter dig vara regent i ditt eget slott! Lektältet har vikbara pinnar vilket gör det väldigt enkelt att montera och smidigt att ta ned igen. Det lilla slottet passar lika bra inomhus som ute i trädgården vid fint väder och det är bara fantasin som sätter gränser för lekarna du kan hitta på med tältet! Slottet är inte bara väldigt roligt att leka i utan passar även fint i barnrummet som en kul inredningsdetalj.

Klicka dig in på de separata produkterna för att läsa mer om deras funktioner och egenskaper!
Art: 902424

Varumärke

Cloudberry Castle

Cloudberry Castle erbjuder inredning och roliga leksaker till barnrummet i fräscha färger. Jollyroom har ett stort utbud av Cloudberry Castles produkter som lockar till många timmar av rolig lek. Produkterna är utförda i trendiga färger och livar upp barnens rum. I sortimentet finner du bland annat gunghästar tillverkade i trä samt färgstarka fåtöljer i plysch.

Se mer från Cloudberry Castle »