Fri frakt
Jabadabado Leksakskök & Leksaksmat
Jabadabado Leksakskök & Leksaksmat
Jabadabado Leksakskök & Leksaksmat
Jabadabado Leksakskök & Leksaksmat

Jabadabado Leksakskök & Leksaksmat

  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Jabadabdo Paket Kök & Leksaksmat är ett komplett kökspaket som innehåller:

Jabadabado Spis m. Grytor är ett fint, detaljerat minikök för alla små mästerkockar! I det här fantastiska leksaksköket kan barnet verkligen ha en kreativ och rolig lekstund. Köket är utrustat med öppningsbara hyllor, knappar som klickar och går att vrida samt extra förvaring under ugnen. Ta matlagningen till nya nivåer i det här underbara köket!

Jabadabado Köksleksaker Fat Grönsaker är ett härligt set med leksaksmat i form av ett fat fyllt med olika grönsaker. De fina leksakerna är roliga att leka med och passar perfekt i barnets lilla kök. Nu kan du bjuda hela familjen på en god sallad!

Jabadabado Köksleksaker Fat Mat är ett kul set till det lilla köket. Detta paket med fina träleksaker innehåller tallrik och mat från hela kostcirkeln!

Klicka in på respektive produkt för mer information.
Art: 902187

Varumärke

Jabadabado

JaBaDaBaDo designar och tillverkar färgglada och roliga leksaker, produkter för barnkalaset och inredning till barnrummet. De erbjuder allt från inspirerande köksleksaker till snygga förvaringslådor och fåtöljer. Hos Jollyroom finns ett stort utbud av JaBaDaBaDos underbara och populära produkter som är lika älskade av barn som av föräldrar!

Se mer från Jabadabado »