Quercetti Fantacolor Daisy 150 Peggar
Quercetti Fantacolor Daisy 150 Peggar

Quercetti Fantacolor Daisy 150 Peggar

Alltid lågt pris!
179 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Quercetti Fantacolor Daisy 150 Peggar är ett roligt och färgglatt set med 150 peggar i sex olika färger och en blomformad platta där barnen kan placera peggarna för att skapa fin och roliga mönster. Quercetti Fantacolor Daisy låter barnen träna på deras kreativitet och finmotorik på ett väldigt roligt sätt. Skapa helt egna mönster eller utgå från den medföljande häftet och återskapa Quercettis fina mönster. Det finns sex fack där peggarna kan sorteras efter färg för att göra mönsterskapandet enklare.

När det är dags att ta en paus från Quercetti Fantacolor Daisy kan man lyfta upp plattan för att komma åt peggarnas förvaringsutrymme. På så sätt finns alla peggarna kvar tills nästa gång kreativiteten behöver få sitt utlopp!

Rekommenderad ålder: Från 4 år.

Mått 15 mm i diameter.

Material: Plast.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 405666

Videoklipp

Varumärke

Quercetti

Quercetti tillverkar interaktiva leksaker som är utvecklade för att stimulera barnen och deras kreativitet. Leksakerna är lika bra för barnets utveckling som de är lekfulla och roliga. På Jollyroom finner ni ett brett utbud av Quercettis härliga och färgglada kulbanor, aktivitetsleksaker och andra stimulerande leksaker som är lika älskade av barnen som av föräldrarna!

Se mer från Quercetti »