Rita & Pyssla

467 träffar.

Skapa en rolig stund för barnen

Många barn, och vuxna, kan nog hålla med om att det är roligt att rita och pyssla. Tiden försvinner när man får använda sin kreativitet och fantasi. Pyssel kan innefatta alltifrån att lägga pärlor, göra smycken och snickra samman ett fågelbo till att färglägga målarbilder i målarbäcker med fina vattenfärger eller bra tuschpennor! Oavsett nivån på ditt barns ritande, finns det ett stort utbud av pysselsaker. Om ditt barn är en liten konstnär kan hen själv rita fantasifulla kreationer att färglägga med ett ordentligt ritblock och bra färgpennor. Om ditt barn istället vill ha lite hjälp på traven, kan en häftig projektor hjälpa hen genom att ”visa” figurer, former och miljöer som bara är att fylla i och färglägga. Det finns verkligen något för alla! 

Om ditt barn snarare föredrar att forma saker med sina händer, kan en burk leksand eller leklera vara rolig att sitta med. Med dessa kan barnen forma figurer, skulpturer och sandslott med sina egna händer. Med hjälpsamma verktyg och andra tillbehör, kan ditt barn skapa ännu mer avancerade skulpturer!


Hitta allt för pysselstunden hos oss

Hos oss på Jollyroom hittar du en mängd roligt pyssel och ritmaterial som ditt barn kan leka och skapa med! Här finns allt från fingerfärg, Magic Play Sand och Play-Doh-lera till trädockor att klä på, stämpelset och stora målarlådor fulla med färgpennor och kritor! För barn som hellre vill rita självständigt har vi pennor, ritblock, pennfodral och dagböcker. Om du har ett barn som tycker om roliga utmaningar kan en rittavla vara ett alternativ. Här finner du alltid pyssel från kända varumärken som Micki, Fippla, Disney, Paw Patrol, Jabadabado, Bamse, Woodlii, Melissa & Doug och massa mer!

Alltid till nätets lägsta priser

Hos oss hittar du pyssel och ritmaterial till nätets lägsta pris. När du handlar hos oss ska du alltid känna dig 100 % nöjd med ditt köp, därför erbjuder vi alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år. Välkommen in att hitta ditt barns nya favoritpyssel här!