AppGear Mysterious Ray Gun
AppGear Mysterious Ray Gun

AppGear Mysterious Ray Gun

Alltid lågt pris!
79 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

AppGear Mysterious Ray Gun är ett av AppGear spelen som utsetts till ”Årets Innovativa Leksak 2012” av Leksaksbranschen! Detta är ett strategi- och problemlösningsspel med målet att stoppa så många utomjordingar som möjligt. Mysterious Ray Gun ett leksaksvapen med en behållare med 12 st Mysterious Ray Gun-delar som kan sättas ihop i 36 olika kombinationer. Varje kombination aktiverar en intergalaktisk sprängningsstil som används för att bekämpa utomjordingarna.- Innehåller: Behållare med 12 st Mysterious Ray Gun-delar, 3 nivåvärldar (country farm, army base, Main St.) med 10-12 uppdrag per värld, övningsläge där du kan slipa din dina kunskaper öva på planer och strategier.

- Rekommenderad ålder: från 8 år.Enheter som har stöd för Mysterious Ray Gun:

- Minimum device specs: Google Android 2.3.3, 1GHz processor, 512MB, with back-facing camera.

- HTC: AT&T OneX, AT&T OneS, AT&T Vivid.

- Samsung: Verizon/AT&T Note, Verizon/AT&T Galaxy SII, Verizon Galaxy Tab 10.1.

- iOS: iPod 4:e generationen, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, the new iPad (iPad3).Så här fungerar AppGear:

AppGear är det nya sättet att spela coola spel med din Iphone eller Android-mobil. Välj mellan 5 olika spel. När man köper en AppGear får man med de tillbehör som behövs för att sätta igång spelet. Ladda ner appen till respektive spel gratis från appstore eller android-market (spelet fungerar bara tillsammans med AppGear-tillbehöret som du köper i butik). Montera på AppGear-tillbehöret på din telefon eller framför telefonen beroende på vilket spel som spelas, sätt igång spelet och erhåll en spelupplevelse som man sent kommer att glömma.
Art: 136657

Videoklipp

Varumärke

WowWee AppGear

På Jollyroom finner du ett stort utbud av WowWee AppGear. AppGear tillverkar innovativa spel till smartphones, iPad och andra surfplattor. Idén är att låta appar integreras med verkliga leksaker. Leksakerna kan naturligtvis även användas utan appen, precis som vanliga leksaker. 

Se mer från WowWee AppGear »