AppGear Zombie Burbz High School

69 kr 99 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

AppGear Zombie Burbz High School är ett av AppGear-spelen som utsetts till ”Årets Innovativa Leksak 2012” av Leksaksbranschen! Zombie Burbz är det ultimata Zombie-spelet med en grupp roliga zombiesar som är trötta på att gång på gång bli missförstådda i den perfekta förorten och nu är det dags för dem att slå tillbaka. Denna Zombie-familj; High School, vill bara vara som vilken Svensson-familj som helst och i detta spel hjälper du dem att uppnå förortsdrömmen. Sätt upp fällor, använd vapen och samla sopor för att bekämpa fiender och få extra power till din Zombie.- Genomför uppdragen i spelet genom att använda Zombie-figuren på din iPad eller Android-platta.

- Zombie Burbz finns i 4 olika Zombie-familjer (Diner, High School, Avenue, Services).

- Innehåller: 4 zombies, 3 olika zombie-figurer att samla samt 1 deluxe-figur som kan användas i spelet.

- Det finns 4 olika spelplaner (en unik spelplan för varje Zombie-familj) med totalt 36 uppdrag.

- Rekommenderad ålder: från 8 år.Enheter som har stöd för ZombieBurbz High School:

- Minimum device specs: Google Android 2.3.3, 1GHz processor, 512MB, with back-facing camera.

- HTC: AT&T OneX, AT&T OneS, AT&T Vivid.

- Samsung: Verizon/AT&T Note, Verizon/AT&T Galaxy SII, Verizon Galaxy Tab 10.1.

- iOS: iPod 4:e generationen, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, the new iPad (iPad3).Så här fungerar AppGear:

AppGear är det nya sättet att spela coola spel med din Iphone eller Android-mobil. Välj mellan 5 olika spel. När man köper en AppGear får man med de tillbehör som behövs för att sätta igång spelet. Ladda ner appen till respektive spel gratis från appstore eller android-market (spelet fungerar bara tillsammans med AppGear-tillbehöret som du köper i butik). Montera på AppGear-tillbehöret på din telefon eller framför telefonen beroende på vilket spel som spelas, sätt igång spelet och erhåll en spelupplevelse som man sent kommer att glömma.
Art: 136653

Videoklipp

Varumärke

WowWee AppGear

På Jollyroom finner du ett stort utbud av WowWee AppGear. AppGear tillverkar innovativa spel till smartphones, iPad och andra surfplattor. Idén är att låta appar integreras med verkliga leksaker. Leksakerna kan naturligtvis även användas utan appen, precis som vanliga leksaker. 

Se mer från WowWee AppGear »