När Då Då? Familjespel
När Då Då? Familjespel

När Då Då? Familjespel

Alltid lågt pris!
299 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

När då då? är ett klurigt och spännande familjespel från Kärnan. Spelet handlar om att sätta händelser, personer, platser och prylar i rätt tidsföljd. Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy före eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscupseger?

Du behöver enbart kunna placera händelserna i rätt tidsföljd. Du behöver alltså inte kunna årtalen för att kunna delta i spelet. Du kan antingen chansa och vinna flera kort samtidigt, med större risk att förlora alla korten, eller så kan du spela mer säkert och vinna ett kort i taget. Den som först får tio kort vinner spelet. Ett roligt spel som passar perfekt att spela tillsammans med familjen och som kommer att ge timmar av underhållning!

Rekommenderad ålder: Från 15 år.

Antal spelare: 2–8 st.
Art: 637351

Varumärke

Egmont Kärnan

Egmont Kärnan erbjuder pussel, spel och böcker som är lika lärorika som roliga. Låt barnet lära sig läsa, skriva och räkna samtidigt som de har skojigt! Med roliga teman från kända karaktärer som Bamse, Barbie eller Spindelmannen inspirerar det barnet till utveckling. Här har vi ett stort sortiment av Egmont Kärnans högkvalitativa produkter som barnen garanterat älskar!

Se mer från Egmont Kärnan »