Micki

Micki Senses Plocklåda

3 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

3 KVAR
219 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

En plocklåda från Micki där det gäller att placera rätt form i rätt hål. Det här är en klassisk och populär träleksak i ny tappning, här formad som en söt björn med mjuka textildetaljer i grönt. Botten av lådan är klädd med filt för ett mer behagligt ljud när klossarna släpps. Barnet tar enkelt ut klossarna genom att stoppa handen i björnens glada gap.

En plocklåda är inte bara rolig att leka med utan övar även upp barnets motorik samtidigt som hen använder sig av flera sinnen.

Till den här plocklådan får knodden med sex träklossar i tre olika former.

Rekommenderad ålder: Från 18 månader.

Art:  895094

Få mer inspiration här

Information

Höjd (cm) 11
Längd (cm) 14
Bredd (cm) 14
Vikt (kg) 0,72
Material Trä, textil

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data