Vattenleksaker

Gör ditt barns lekstund i vattnet extra rolig med häftiga vattenleksaker från Jollyroom! Vi har ett stort utbud med allt från badleksaker och vattenpistoler till kanalsystem som gör vattenleken roligare än någonsin. Välj mellan populära varumärken som AquaPlay, Disney Cars och Fisher-Price och hitta vattenleksaker som just ditt barn kommer älska!
108 träffar.

Vattenleksaker för barn i alla åldrar

Oavsett om du har små eller stora barn tycker de säkert om att leka i vatten – och vad gör leken i poolen eller på stranden roligare än häftiga vattenleksaker? Något så enkelt som en vattenpistol tycks räcka för att få vilket barn som helst att underhållas i timmar. Många vattenleksaker är dessutom framtagna i pedagogiskt syfte, med hänsyn till barnens motoriska utveckling, som AquaPlays klassiska kanalsystem, med slussar, båtar och kranar. Här kan barnen själva utforska och lära sig om vatten och fysik!

Vill du istället ha något för stranden eller poolen, kan du alltid köpa en klassisk badboll, eller varför inte en uppblåsbar krokodil? Eller en gummibåt eller uppblåsbar pool, eller en flytande madrass, simglasögon eller ett snorkelset?

Ja, som du ser finns det gott om produkter att välja mellan när det kommer till vattenlek!


Hitta vattenleksaker dina barn tycker om

Här på Jollyroom har vi naturligtvis massor av roliga vattenleksaker för barn. Hos oss hittar du allt från uppblåsbara pooler, badbollar, vattenpistoler och badankor, till kanalsystem, leksaksbåtar och snorklar. För de minsta har vi så klart massor av badringar, badstolar och rutschkanor.

Alla dessa produkter kommer från pålitliga leverantörer, som Bestway, Swimpy och Rätt Start, bara för att nämna några. Letar du efter roliga motiv och populära figurer, har vi även vattenleksaker med motiv från favoriter som Star Wars, Disney och många många fler.

Ha en trevlig shoppingrunda – och en härlig sommar!