Doomoo

Doomoo Överdrag Amnings- & Gravidkudde Randig, Grå

Oeko-Tex
2 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

2 KVAR
399 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Ett smidigt överdrag som gör din gravid- eller amningskudde från Doomoo till en skön kudde eller sittpuff. Överdraget är tillverkat i mjuk ekologisk och Oeko-Tex-certifierad bomull, och har ett avtagbart bälte för mindre barn. Komplettera med passande kudde till från Doomoo.
Produkten är GOTS-certifierad.
Obs! Kudde ingår ej.
  • - Denna produkt täcks av hygienskäl inte av vår ångerrätt efter att du öppnat förpackningen. Läs mer om våra köpevillkor på sidan Kundservice.

Art:  10098497

Få mer inspiration här

Information

Material 95 % ekologisk bomull, 5 % elastan
GOTS-certifierad
Övriga mått 74 x 42 x 17 cm
Tvättråd Torktumla ej
Maskintvätt
30°C

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data