Snoozzz

Snoozzz Amnings- och Gravidkudde, Blue Dots

1 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

1 KVAR
599 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Amnings- och gravidkudde från Snoozzz med en fyllning i mikropärlor. Den har en utformning som är designad för att stödja dig under både graviditet och amning, vilket gör livet enklare och bekvämare för dig och ett avtagbart överdrag som går att tvätta i 40 grader.

Amningskudden är lätt att använda i vilken form och position som helst och ger stöd där det behövs. Kudden avlastar din nacke och axlar och låter barnet amma på ett avslappnat sätt. Kan även användas med barnet på magläge för att träna upp nackmuskler.

– Avtagbart överdrag som kan tvättas i maskin.
– Maskintvätt 40°C.
– Vinnare av bäst i test.

Art:  10228397

Få mer inspiration här

Information

Höjd (cm) 45
Längd (cm) 185
Tvättråd 40°C

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data