Belly Bandit

Belly Bandit BFF Magstöd, Nude

Trustpilot
Fri frakt
1 KVAR
Välj storlek
1 KVAR
1 095 kr
Lägg i varukorgen

 

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

 

Beskrivning

Belly Bandit BFF Magstöd, Nude är ett bellyband som hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter graviditet och förlossning. Produkten är designad för att ge ett fast stöd åt mage, rygg och ben och fungerar också som ett bra stöd under amningsperioden. Belly Bandit har blivit en favorit hos tusentals mammor världen över då den hjälper livmodern att återgå till sin ursprungliga storlek och placering samt minimerar bristningar. Användning av Belly Bandit ger bättre hållning och tränar upp de bortglömda musklerna.

Belly Bandit kan användas från första dagen efter förlossningen och rekommenderas att användas i cirka 6-8 veckor, men kan användas längre vid behov. BFF står för Body Formulated Fit som innebär att den är utformad för att passa flera olika kroppsformer. Den är sydd i sex delar vilket gör den mer anpassningsbar och passar både för den med smal midja och breda höfter eller för kvinnor med mer kurvor. Modellen har dessutom 5cm längre kardborreband än Belly Bands överiga modeller vilket ger en längre användningstid. BFF är helt klädd i ett ljust tyg av mjuk Promodal.

Du väljer storlek utifrån det midjemått du förväntas ha efter att barnet är fött. Några tumregler är att midjemåttet efter förlossningen brukar vara runt detsamma som vad du har i åttonde månaden. Precis innan förlossning kan du dra bort 7,5–12,5 cm från ditt nuvarande mått när du väljer storlek. Efter förlossningen gäller det verkliga midjemåttet.

X-Small = 71-83 cm
Small= 84-95 cm
Medium= 96-111 cm
Large= 112-126 cm
XL=127-145cm

Är du på gränsen mellan 2 storlekar rekommenderas du väljer den mindre för att undvika att din Belly Bandit blir för stor alltför snabbt. Det bästa är att ha så mycket som möjligt av kardborreknäppet kvar i början av användandet för att sedan kunna dra åt allt eftersom måttet minskar!

För att lättare välja rätt storlek kan du också använda Belly Bandits räkneverktyg .

Produkten handtvättas i ljummet vatten och torkas plant. Vrid inte, torktumlas ej.

Färg: Nude.

Art: 573387

Kundbilder

Omdömen

Trustpilot