Vinterjackor från Mikk-Line

En varm vinterjacka är ett måste för utomhuslek under vinterns kyligaste dagar. Hos Jollyroom hittar du ett brett urval av vinterjackor i mängder av olika färger och mönster för barn i alla åldrar. Ta en titt, vi är säkra på att du hittar den perfekta vinterjackan som ditt barn kommer att älska!

Jollyroom erbjuder fina ytterkläder med hög kvalité för dagar i regn och rusk. Med ett bra utbud i fleece- och regnkläder, mössor, stövlar och vantar. Mikk-Line har 20 års erfarenhet och strävar efter ständig förbättring genom tre nyckelvärden- passion, innovation och trovärdighet som har format dem som företag och deras produkter. Ytterkläder och accessoarer som passar perfekt till aktiva barn och friluvslivet.

Satsa på en bra vinterjacka till ditt barn

Barnens utelek ska inte på något sätt behöva begränsas, särskilt inte av den återkommande vinterkylan!  Det finns inget dåligt väder – om möjligt bara dåliga vinterkläder. För med en bra vinterjacka kommer man långt! Så satsa därför på en funktionell och bra jacka i vinter, tillverkad av goda funktionsmaterial som både ventilerar och värmer.


Vinterjackor till barn på Jollyroom

I vårt stora online-sortiment har vi samlat allt du kan tänka dig när det kommer till vinterjackor för barn. Här hittar du snygga och praktiska vinterjackor som passar lika bra på skolgården som i skidbacken. Välj bland skidjackor, parkas och dunjackor för barn eller varför inte en babyanorak till de allra minsta? Många av våra modeller är vind- och vattentäta för att på bästa sätt göra ditt barn redo för vinterkylan. Kort sagt har vi alla typer av vinterjackor för barn från populära varumärken som 8848 Altitude, Didriksons, Helly Hansen, Mini-A-Ture, Reima och många, många fler! 

Om du är ute efter andra vinterkläder till barnen ska du kolla in vårt övriga sortiment. På Jollyroom hittar du allt du behöver: vinterskor, termobyxor, skidkläder och mycket annat! Och glöm inte att du får prisgaranti på alla barnkläder och skor. Självklart erbjuder vi också fri retur, så om det visar sig att vinterjackan inte passar så är det bara att skicka tillbaka den till oss, helt gratis!