Aktivitetsleksaker från Munchkin

Här finner du stimulerande och utvecklande aktivitetsleksaker till din baby. Aktivitetsleksaker har länge varit några av babyns favoriter då de extremt roliga samtidigt som de aktiviterar barnen på smarta sätt. Välj mellan ett stort sortiment av underbara aktivitetsleksaker från varumärken som PlayGro, Fippla, Woodlii och Kidz Delight!

Hos Jollyroom hittar du ett brett sortiment av Munchkin babyprodukter. Munchkin är ett amerikanskt märke som bland annat tillverkar den smarta spillfria muggen Munchkin Snack Catcher som är praktisk att ha med på resan eller när man vill hålla spillandet till ett minimum. 

Lek och lär när det är som bäst

Smarta aktivitetsleksaker är leksaker som ditt barn kommer ha många roliga stunder med. Aktivitetsleksaker är utformade för att på olika sätt stimulera ditt barns sinne och att utveckla deras hörsel, syn eller rörelse. Vissa av våra produkter tränar även upp barnens finmotorik och ser på olika sätt till att de aktiverar sig.                                             


Mängder av roliga aktivitetsleksaker för barn

På Jollyroom har vi ett stort sortiment av aktivitetsleksaker som passar alla barn. Här finner du pedagogiska leksaker som både roar och stimulerar lärandet hos ditt barn. Leksaker finns i en massa fina färger, med rolig design och smarta funktioner. Hos oss hittar du allt ifrån bultbrädor, roliga gripleksaker, leksakståg, bitringar, skallror, lära-gå-vagnar, dragleksaker, klossar och en massa annat roligt. Du finner också utvecklande speldosor och plocklådor som ditt barn kommer ha många roliga stunder med. Vi har aktivitetsleksaker från kända varumärken som Bloomingville, BRIO, Jabadabado, Kids Concept, Sebra, Micki och Woodlii.
 

Alltid öppet köp i ett helt år

När du handlar av oss på Jollyroom har du alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i 365 dagar. Skulle du inte bli nöjd med ditt köp, kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka varan.

Välkommen!