Mössor från Nordbjørn

Letar du efter en mössa till ditt barn eller baby kan du sluta leta nu! Vi har Nordens största utbud av barnkläder på nätet, något som naturligtvis inkluderar vårt stora sortiment av mössor. Här finner du barnmössor av alla slag och för alla åldrar, från bra märken som Didriksons, Geggamoja, LEGO Wear, Lindberg, Reima och många, många fler!

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Nordbjørn tåliga funktionskläder! Nordbjørn är ett svenskt klädmärke som tillverkar slitstarka ytterkläder, speciellt framtagna för det nordiska klimatet. Alla kläder är markerade med en björntass som garanterar god kvalitet och styrka. Ser du denna symbol kan du vara säker på att plagget skyddar ditt barn i regn, snö och vind. Stark och tålig på utsidan - varm och beskyddande på insidan. 

Mössor till barn
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! När den kallaste kylan kommer är det bra att ha alla ytterkläder redo för barnen och det underlättar om man är väl förberedd innan den första snön faller. Det är viktigt att hitta en bra barnmössa när det är kallt ute eftersom både stora och små barn riskerar att snabbt bli nedkylda om huvudet blir kallt. En varm och mysig mössa kan förhindra kalla öron och skydda vått hår – några bidragande faktorer till både förkylningar och öroninfektioner. Lika viktigt är det att ditt barn tycker om sin mössa så att den sitter på plats under aktiva lekar utomhus. Att välja en häftig mössa med snygga detaljer och mönster gör användandet lite roligare.  


Bra och billiga mössor hos Jollyroom
Vi är och förblir Nordens största återförsäljare av ALLT för barn och spädbarn, så naturligtvis har vi också ett stort sortiment och ett varierat urval av alla slags kläder, hattar, mössor och kepsar – allt för att du ska kunna hitta den perfekta mössan för just ditt barn, som ni båda kommer älska. Vi har funktionella, vindtäta, sköna mössor med detaljer som gör skillnad. Här kan alla hitta en favorit!

Här finner du allt från tunna mössor i bomull anpassade för heta sommardagar, till värmande mössor för lek i snön. Oavsett om du letar efter något för årets kallaste årstid eller en tunnare modell för varmare månader, så har vi en mängd alternativ att erbjuda. Välj mellan snygga och populära varumärken som DidriksonsTicket To HeavenTiny TreasureJohaReima och Lindberg.