Toastisar från OKBaby

Hos Jollyroom finner du mänga härliga och praktiska toasitsar för barnets toabesök. Med en toasits för barnet stöd och sitter bekvämt och stabilt på toastolen. Här hittar du toasitsar i många olika modeller och utföranden som underlättar toalettbesöket för ditt barn. Välj mellan produkter från populära varumärken som UBBI, Disney Frozen och Rotho!

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av OKBaby barnprodukter. OKBaby tillverkar produkter i Italien som ska möta föräldrars behov och barns drömmar. I sortimentet finns bad-, hygien-, och säkerhetsartiklar som är funktionella och låter småbarnsfamiljer känna sig bekväma var de än befinner sig.

Toasits för att underlätta potträningen

Det är inte alltid potträning sker utan problem, konflikter och tårar. Det kan verka skrämmande eller kännas halt och kallt för ditt barn. Då är knepet att införskaffa en toasits för barn! Med en toasits blir det lättare för ditt barn att gå på toaletten. Toasitsen sitter stadigt på toaletten och är ergonomiskt anpassad för att passa små barn.


Hitta ditt barns nya toasits på Jollyroom

Hos oss finner du mängder av bra toasitsar som ditt barn kan behöva! Här finner du toasitsar med och utan handtag, i olika modeller samt färger som underlättar ditt barns toalettbesök. Kika på en toasits från populära varumärken som OKBaby, BabyBjörn och Rotho!