• REGNKLÄDER

  När ovädret rullar in så behöver vi alla regnkläder, barn som vuxna. Men regn och rusk är inget som stoppar barnen när det kommer till att busa ute. För de flesta barn tycker att det är lika kul vara ute på äventyr i regnet som att leka inomhus. Därför kan du som förälder endast göra ditt bästa för att hålla ditt barn torrt och varmt när vattenpölarna blir många.

  Vi på Jollyroom vill såklart hjälpa till på det sätt vi kan bäst. Nedan hittar du vårt utbud med regnkläder för barn med hög kvalitet, massor utav kända varumärken och ett flertal testvinnare. Vad det än är för regnkläder du söker – vare sig det är en ny regnjacka, regnbyxa eller ett helt regnställ – så hittar du det här!

  ALLA REGNKLÄDER
 • BÄST-I-TEST

  Ibland blåser och regnar det lite extra och då kan det behövas regnkläder som har vunnit bäst-i-test. Dessa regnkläder har välutvecklade funktioner och material i högsta kvalitet som är 100% vind- och vattentätt. Allt för att ditt barn skall hålla sig torrt.

  ALLA BÄST-I-TEST
 • VÅRA VARUMÄRKEN

  För att ditt barn skall ha en härlig (och torr!) stund i regnet så har vi noggrant samlat ett stort sortiment av kvalitativa regnkläder för barn. Detta för att du som förälder kan kunna göra ett enkelt och bra val. Här hittar du allt från klassiska Didriksons och populära Nordbjørn till Tretorn, Reima och många fler.

  Kolla in alla våra varumärken för inspiration till ditt barns nästa regnkläder!

 • Nordbjørn

  Nordbjørn är ett svenskt klädmärke som tillverkar slitstarka ytterkläder, speciellt framtagna för det nordiska klimatet. Stark och tålig på utsidan - varm och beskyddande på insidan.

 • Lindberg

  Det ställs höga krav på ditt barns ytterkläder då de skall skydda mot alla sorters väder. Håll ditt barn torrt och varmt med slitstarka regnkläder från Lindberg.

 • Lego Wear

  Handla Lego Wear hos oss på Jollyroom! Med Lego Wear får du funktionella kläder med hög kvalité, samtidigt som dom är en fröjd för ögat.

 • OUTFITS

  Inga regnkläder är kompletta utan praktiska och funktionella accessoarer! Det kan vara minst lika roligt att mixa och matcha med accessoarer till regnkläderna som att hitta basplaggen. När barnen skall ut och plaska så glöm inte att även hålla de små fötterna torra också med ett par rejäla gummistövlar. Med vantar, halsdukar, paraplyer och mycket mer så kommer du få till en härlig outfit och ett garanterat torrt barn!

  ACCESSOARER
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen