Barnpussel från Sebra

Stimulera barnen att utveckla sina kognitiva färdigheter under lekstunden med härliga barnpussel. Här finner du ett stort utbud av kluriga barnpussel som är lika utvecklande som de är roliga för barn i alla åldrar. Bläddra bland populära barnpussel i häftiga och fina motiv från varumärken som Kärnan, Woodlii, Jabadabado och Melissa & Doug!

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Sebra juniorsängar, barnmöbler, barninredning och leksaker. Sebra är ett danskt företag som designar och tillverkar möbler, sängkläder och andra tillbehör för barn och deras rum. De erbjuder modern design och innovativa färger, kombinerat med äldre hantverksformer såsom virkning och stickning. En stor del av kollektionen är handgjord och tillverkad av naturliga material såsom trä, ull och bomull. Produkterna tilltalar barnens fantasi samtidigt som de tillgodoser föräldrarnas önskemål om kvalitet och kreativitet.

Att pussla med barnen är roligt och lärorikt

Att lägga pussel med barnen är en mysig aktivitet som hela familjen kan göra tillsammans. Det är inte bara ett roligt spel, utan det utvecklar även barnets finmotorik och förmåga att koncentrera sig. Ju tidigare barn börjar lägga pussel, desto större påverkan har det på deras inlärningsförmåga. Det finns pussel i många olika former och med roliga motiv, som fina städer, roliga figurer, färger och söta djur. Vilket pussel som passar ditt barn bäst beror helt på hens ålder och intressen!


Hitta ditt barns favoritpussel på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom kan du bläddra bland mängder av fina pussel. Här finner du klassiska träpussel med motiv från de älskade karaktärerna från Babblarna, Bamse, Mumin och Disneys storfilmer Frozen och Bilar. För yngre barn har vi roliga och stimulerande pussel som kan lära dem klockan, färg och form, att räkna eller bokstäver. Letar du efter ett pussel för äldre barn, kan ett häftigt 3D-pussel vara ett roligt alternativ! Med 3D-pussel pusslar man samman 3D-modeller av exempelvis rymdskepp och byggnader, vilket är ett nytt och spännande sätt att lägga pussel på.

Hos oss finner du också enkla pussel från Woodlii, Melissa & Doug och Kids Concept! Välj ett roligt och lärorikt pussel, eller kanske några av våra pussel som inte bara är roliga för barnen att lägga, utan också kan bli en fin inredningsdetalj i barnrummet. Välkommen in!